پاکستان به دلیل داشتن کشت­زارهای حاصلخیز، بزرگترین تولیدکننده برنج پاکستانی در جهان است. برنج پاکستانی که به ایران وارد می‌­شود از نوع باسماتی بوده و انواع مختلفی دارد. برنج پاکستانی باسماتی کیفیت، عطر و طعم عالی دارد.

ویژگی­‌های برنج پاکستانی نفیس

این نوع برنج با دانه‌­های بلند از لحاظ ظاهری بسیار شبیه برنج هندی بوده ولی از لحاظ کیفیت، طعم و پخت بسیار نزدیک به برنج­‌های ایرانی است و حداقل دو ساعت قبل از پخت باید خیسانده شود. این نوع برنج به دلیل ظاهر فوق­‌العاده‌­اش برای پذیرایی مجالس و مهمانی‌­های لوکس استفاده می‌­شود.

خواص برنج پاکستانی نفیس

  • برنج پاکستانی باسماتی به دلیل وجود فیبر بالا فوایدی برای بدن دارد که از جمله می‌توان به کاهش بیماری‌های قلبی مغزی ، سرطان، بیماری‌های گوارشی ، کاهش یبوست اشاره کرد.
  • غالبا طبیعت برنج‌­های پاکستانی از نوع معتدل و در بسیاری از مواقع گرم هستند.
  • ویتامین­‌ها و مواد مغذی موجود در برنج به هضم آسان‌­ترغذا و بهبود گردش خون کمک می­کند.